Het is ‘t moment om te cocoonen!

De herfst en winter zijn de ideale seizoenen om wat meer binnen te blijven, bij het vuur te kruipen, een goed boek te lezen ... en te cocoonen met onze lievelingsdieren. In wat volgt: enkele ideeën om dat te doen volgens de regels van de katten- en hondenkunst.

Eenvoudig shoppen

Eenvoudig shoppen?

Het is ‘t moment om te cocoonen!

e herfst en winter zijn de ideale seizoenen om wat meer binnen te blijven, bij het vuur te kruipen, een goed boek te lezen ... en te cocoonen met onze lievelingsdieren. In wat volgt: enkele ideeën om dat te doen volgens de regels van de katten- en hondenkunst.

Waarom cocoonen in het najaar?

Tegen de herfst wuift de zon ons uit, worden de dagen korter en de nachten bijna langer dan de dagen. Ook het ritme van de natuur vertraagt. De zaden begraven zich onder de grond om te wachten op de lente, planten en dieren gaan langzaamaan in winterslaap ... en wij? Wij hebben het drukdrukdruk! Tenzij we dit jaar ook eens een beetje vertragen? Yes, we can ...

Tips & tricks om te cocoonen met Max en Filou

Rustgevend blauw en superzacht fluweel voor heerlijk zoete dromen

donut chenille

Blauw, 51 X 51 cm

€ 29,99

Slimme kit, volledige cocon

Een rond bedje, een dekentje en een speeltje voor 300% plezier

donut ribble

Grijs, 46 X 46 cm

€ 11,99

KATTENhuis

50 X 38 X 20 cm

€ 19,99

Oh, jaaa: dit is hét moment om gezellig onder een deken te kruipen, te chillen … en de band te versterken met onze lievelingsdieren.
Oh, jaaa: dit is hét moment om gezellig onder een deken te kruipen, te chillen … en de band te versterken met onze lievelingsdieren.

Gebruiksaanwijzing om te cocoonen met Max eN FILOU

All-in toevluchtsoord

Mand, matras, mat ... Max moet naar zijn rustruimte kunnen gaan wanneer hij maar wil: het is zijn ontspanningsruimte ... en zijn toevluchtsoord in geval van stress.

Niet te groot en niet te klein

Maar hoe kies je de juiste maat voor de mand, matras of mat van Max? Easy peasy: meet Max vanaf het begin van de snuit tot het einde van de staart en tel er 15 cm bij.

Oh, mijn oase van rust

Slaaphoeken met veilige, zachte randen, zoals ronde manden of donuts? Hemels voor Max… En Filou heeft dezelfde mening!

Katachtige gouden regel

Een slapende kat val je nooit lastig: da’s DE gouden kattenregel. Filou slaapt gemiddeld 16 uur, en deze slaaptijd is essentieel voor zijn welzijn.

Een zzz-schuilplaats

Een kat maakt het zich graag gezellig als hij slaapt door zich op (bijna) verborgen plekjes op te rollen. Jaaa, onze Filou is een cocoon-master.

Cocoonen in coole tinten?

Kussens, dekens, plaids, matrassen, vloerkleden, schuilhutten, iglo's, tipi's? Ontdek onze nieuwe seizoenscollectie om Max en Filou te plezieren!

(Nog) meer inspiratie?

Heb je nood aan advies of een noodzakelijk product?

image