OP HET MENU VAN ONZE LIEVERDS

‘T IS FEEST IN DE VOEDERBAKJES

Max en Filou maken deel uit van de familie en dus hebben we zin om hen ook te verwennen met een iets specialere maaltijd. Het is voor hen immers ook feest! Maar we houden de feesttafels wel gescheiden natuurlijk, want ze eten uiteraard niet hetzelfde als wij. Enkele ideeën en tips.

Eenvoudig shoppen?

PLACEMAT FELIZ

51 x 32 cm

€ 3,99

EETKOM FELIZ

Voor kat

12,6 x 4,3 cm

€ 2,99

Voor hond

15,3 x 5,7 cm

€ 5,99

HOUD JE GOEDE GEWOONTEN AAN

Om ook nog van de dag na het feest te kunnen genieten, passen we het dieet van onze lieverds niet zomaar lukraak aan. Weersta dus aan de drang om hen te trakteren op je eigen restjes, want de meeste van onze voedingsmiddelen zijn voor hen niet geschikt. En laat ze zeker niets ‘stelen’ van op de tafel. Als Max of Filou dit 1 keer mogen doen, waarom dan niet 2 of 3 keer, of gewoon altijd?

''VREDE OP AARDE ... EN AAN TAFEL''

Onze maatjes hebben hun eigen eetbakjes nodig, dat is duidelijk, maar ook hun eigen eethoek. Zo kunnen Max en Filou rustig eten. Voorzie een kalme plek, waar niet te veel passage is, zeker te midden van al dat feestgedruis!

Geniet van het feest!

Maar wat zetten we dan op hun feestmenu? Heel simpel: een apero, gelijk met ons, maar met snoepjes die speciaal voor hen gemaakt zijn. Daarna een bakje met zijn favoriete paté of brokken.

Eet smakelijk Max en Filou!

Apero Time!

Voor iedereen

Smakelijk!

Vers vlees, graanvrij e ingrediënten van de beste kwaliteit: njammie, perfect voor hun feestmaaltijd!

Appetite

Terrine kip, lam & groenten voor honden, 400 g

Appetite

Mousse kip & eend voor katten, 200 g

Worst van de chef ?

Jep, 80% vers vlees, kikkererwten, wortelen en pastinaak, bereid op lage temperatuur. Wauw, een geweldig en kwalitatief aperitief!

TRIBAL

Worst 80% eend 750 g

JE VINDT ONZE NIEUWE COLLECTIE IN DE WINKEL EN NOG MEER IDEEËN OP WWW.TOMANDCO.BE

image