Publireportage

de deskundigheid van PURINA®

Door het combineren van jarenlange innovatie van de huisdierenzorg door onze voedingsdeskundigen, is het PURINA ONE assortiment bereid met smakelijke, hoogwaardige ingrediënten en biedt het geavanceerde voeding die de gezondheid van uw kat vandaag en morgen helpt ondersteunen. Of je nou kiest voor de droge voeding, de natte voeding of de nieuwe DualNature™ met Spirulina, met PURINA ONE geef je jou kat altijd een smakelijke en nutritioneel geavanceerde maaltijd.

Publireportage

De deskundigheid VAN PURINA®

Door het combineren van jarenlange innovatie van de huisdierenzorg door onze voedingsdeskundigen, is het PURINA ONE assortiment bereid met smakelijke, hoogwaardige ingrediënten en biedt het geavanceerde voeding die de gezondheid van uw kat vandaag en morgen helpt ondersteunen. Of je nou kiest voor de droge voeding, de natte voeding of de nieuwe DualNature™ met Spirulina, met PURINA ONE geef je jou kat altijd een smakelijke en nutritioneel geavanceerde maaltijd.

Smakelijke, evenwichtige vochtige voeding

Geproduceerd door deskundigen

PURINA ONE® versheidszakjes zijn ontwikkeld door PURINA-dierenartsen en voedingsdeskundigen. Het zijn complete en evenwichtige recepten die zijn ontworpen om aan de voedingsbehoeften van jouw kat in elke levensfase te voldoen.

verschillende voedingsbehoeften

De voedingsbehoeften van de kat veranderen in de loop van zijn leven. Volwassen katten hebben verschillende kenmerken, en dus verschillende voedingsbehoeften, van kittens tot oudere katten. Daarom bestaat PURINA ONE® Natte voeding uit complete en uitgebalanceerde recepten die een hoge voedingswaarde combineren met een geweldige smaak om aan de voedingsbehoeften van jouw kat te voldoen.

een smakelijk antwoord

De recepten zijn smakelijk en geformuleerd met hoogwaardige eiwitten en alle vitaminen en mineralen die nodig zijn om de vitaliteit van jouw kat te ondersteunen. Ze bevatten ook vezels om een gezonde spijsvertering te bevorderen.

de 3 weken challenge : Een zichtbare gezondheid in slechts 3 weken!

Steun de gezondheid van je viervoeter door hem Purina ONE te geven. Je ziet al snel het verschil: een gezonde eetlust, meer energie en vitaliteit, een glanzende vacht, een zachte huid en heldere ogen. Start de 3 Weken Challenge en zie zelf de zichtbare resultaten op het welzijn van jouw kat.

Meer energie
gezondere spijsvertering*
glazende vacht

*vergeleken met een product zonder cichorei

PURINA ONE BIFENSIS® ADULT ZALM EN VOLKOREN GRANEN 3 KG

€ 17,15

8 X 85 G ONE CAT WET STERILCAT ZALM & KALKOEN

€ 5,49

 PURINA ONE BIFENSIS® JUNIOR KIP EN VOLKOREN GRANEN 800 G

€ 5,29

Heb je nood aan advies of een noodzakelijk product?

image