Appetite honden-en kattenbrokken zijn verkozen tot

‘'Huismerk Product van het jaar 2021’’

woohoo!

Appetite is natuurlijke, smaakvolle voeding voor honden en katten, gemaakt met vers kwaliteitsvlees, zonder granen en arm aan koolhydraten. Meer dan 120 Belgische gezinnen hebben de Appetite brokken thuis getest op basis van 3 criteria… Resultaat? Ze riepen Appetite honden- en kattenbrokken uit tot "Huismerk Product van het jaar 2021"!

Eenvoudig shoppen?

Smakelijke producten om Max en Filou te plezieren

APPETITE GRAANVRIJE BROKKEN HOND ZALM ADULT 12 KG

€ 66,99

APPETITE GRAANVRIJE BROKKEN GESTERILISEERD VOOR KAT KIP ADULT 1,75 KG

€ 18,99

APPETITE GRAANVRIJE MOUSSE ZALM & GEVOGELTE VOOR KAT ADULT 200 G

€ 1,79

Elk jaar onderwerpen verschillende merken uit meer dan 40 landen hun producten aan het strenge maar rechtvaardige oordeel van de consument. In België geven meer dan 1.000 mensen hun mening over meerdere producten en KIEZEN ze vervolgens de Producten van het Jaar!

Waarom zijn de Appetite honden- en kattenbrokken verkozen tot beste huismerk product van ‘t jaar?

Appetite honden- en kattenbrokken waren 1 van de 4 producten in dezelfde categorie van een grootschalig consumentenonderzoek, dat jaarlijks doorgaat. De producten werden vergeleken en beoordeeld op basis van 3 criteria: aantrekkelijkheid, innovatie en tevredenheid, koopintentie.

Meer dan 120 families, representatief voor de Belgische bevolking, kregen de kans om de Appetite brokken gedurende 1 maand thuis te testen en te vergelijken met de andere producten.

Resultaat? Appetite scoorde het beste op alle criteria. Daarnaast is een meerderheid van de consumenten ook van plan om Appetite te (blijven) kopen, want naast de smaak en de kwaliteit van de ingrediënten is de prijs ook erg aantrekkelijk!

Meer nog: niet alleen de consumenten vonden het assortiment van Appetite geweldig, ook onze honden en katten konden de producten smaken. Hip, hip, hoera!

Appetite, dé voeding geïnspireerd op natuurlijke voeding van honden en katten!

De honden- en kattenbrokjes van Appetite zijn gemaakt van vers vlees, zonder granen. De licht verteerbare eiwitten zorgen voor een optimale opname van alle voedingsstoffen. Bovendien bevat het voer weinig koolhydraten om de natuur van je huisdieren en hun beperkte suikerbehoefte te respecteren. Kortom, Appetite is een complete en uitgebalanceerde voeding die ideaal is voor honden en katten van alle groottes en leeftijden.

Ontdek snel het hele gamma van Appetite, exclusief verkrijgbaar bij je dichtstbijzijnde Tom&Co!

Heb je nood aan advies of een noodzakelijk product?

image