De nieuwe lentecollectie

barst van energie!!

De pittige kleurtjes en talrijke “outdoor” materialen, helemaal in het teken van de lente, geven je gegarandeerd zin om uit je kot te komen! Geniet van nieuwe texturen, slimme accessoires en kleine details die je het leven gemakkelijker maken, allemaal in een nieuwe, frisse lentelook. Ontdek hieronder alvast enkele leuke ideeën!

Eenvoudig shoppen?

Iedereen naar buiten!

Een harnas,

een comfortabele must-have

Een halsband of een harnas, wat is het beste voor Max? Voor wandelingen aan de leiband is een harnas ideaal: het respecteert het welzijn van je harige vriend, oefent minder druk uit op zijn hals en laat hem toe om vrijer te ademen… Kies een harnas dat perfect aansluit bij zijn specifieke vorm: je Tom&Co winkel biedt je een 100% professionele testservice!

Een leiband,

voor alle veiligheid

Om Max goed op te voeden, moet je hem zin geven om steeds in je buurt te blijven zonder dat hij druk van de leiband ondervindt. Met andere woorden, hij moet naast je kunnen lopen alsof hij geen leiband om heeft!

Een halsband,

een mooi en nuttig accessoire

Een halsband is niet alleen mooi, het is ook nuttig. Zo kan je er een naamplaatje met de naam van Max aan bevestigen, of zelfs een GPS. Zo hoef je je geen zorgen te maken als je ooit je harige vriend uit het oog verliest!

Alles voor een stijlvolle uitstap

Ook Max heeft

zijn eigen drinkfles !

Drinken is even belangrijk voor ons als voor onze harige vrienden. Vooral als ze volop actief zijn. Daarom verdient Max zijn eigen drinkfles. Want ook hij wil met de leukste accessoires op stap!

Tijdens de uitstap:

lichte snacks voor Max!

Om te voorkomen dat Max buikpijn krijgt, geef je hem best niet te eten tijdens de uitstap! Een maaltijd blijft immers 4 tot 6 uur in de maag. Idealiter geef je hem 3 uur voor en 2 uur na de uitstap te eten. Maar kleine snacks om hem te belonen zijn altijd welgekomen!

Een soepele ''kooi'' ?

Ze zijn er dol op ...

En wij ook natuurlijk, want ze gaat ook aan de zijkant open: kan het praktischer? Ideaal voor katten, knaagdieren, konijnen en kleine hondjes die niet graag door een kleine opening naar binnen willen. Bovendien is hij heel licht: mooi meegenomen, toch?

Lekker buiten spelen!

Niets leuker dan

frisbeeën met Max!

Tip voor extra pret: gooi de frisbee voor Max uit in plaats van ‘m naar hem toe te gooien. Leer hem ook om de frisbee in volle vlucht op te vangen in plaats van hem van de grond op te pikken. En geef hem een lekkere beloning telkens hij de frisbee in volle vlucht vangt !

Trekken en loslaten,

al spelenderwijs!

Leer Max al spelenderwijs aan een speeltje te trekken en het vervolgens los te laten. Een speeltje kunnen afgeven vraagt enorm veel zelfbeheersing van je hond. Bravo Max, goed gedaan!

Snéééééél… Ontdek nu de hele lentecollectie in de winkel!

Benieuwd welke trendy lente-accessoires bij jou en je huisdier passen? Vul de test in en laat je inspireren.

Heb je nood aan advies of een noodzakelijk product?

5 goede redenen om voor een harnas te kiezen

image