Het wordt een mooie zomer met

Neem een duik in de zomer met de levendige kleuren en speelse motiefjes van onze nieuwe zomercollectie; niet voor niets genaamd 'Happy Summer'. De collectie doet zijn naam alle eer aan en nodigt ons uit om het beste uit het mooiste seizoen van ‘t jaar te halen met je liefste lievelingsdieren. Binnen of buiten? Maakt niet uit: ontdek alvast enkele leuke must-haves!

Eenvoudig shoppen?

Let’s go camping!

Eten en drinken on-the-go

Iedereen heeft zijn eigen eetgerei, toch? We nemen ons kampeergerei mee, maar we vergeten Max' lunch- en waterbakjes evenmin. Goed nieuws: er zijn ook opvouwbare exemplaren.

Tip: kies voor mini-zakjes met brokjes of ander lekkers om licht te reizen.

Slapen als een koning(in)

Kom op, laten we voor één keertje samen slapen in de tent. Het versterkt de band tussen jou en jouw lievelingsdier sowieso. Maar om allebei goed te slapen, is het mooi meegenomen dat je een verplaatsbare matras of een opklapbed meeneemt voor Max.

Tip: plaats de slaapplaats van Max vooraan in je tent.

Altijd lekker fris

Zin om met een boekje en een glaasje te genieten van de zon? Zaliggg! Vergeet niet dat Max niet zo goed tegen de hitte kan als jij. Voorzie altijd een plek in de schaduw en vergeet hem niet regelmatig te hydrateren.

Tip: in een tipi, die je zo opgooit, heeft Max schaduw en kan hij ineens op zijn gemak uitrusten.

Zwempret à volonté

Privé-zwembad

Ieder zijn eigen zwembad? Ja, wat een goed idee! Kies bij voorkeur een zwembad dat je gemakkelijk in elkaar kunt zetten voor Max. Da’s niet alleen praktischer, maar ook beter voor hem want 'normale' zwembaden bevatten producten zoals chloor die agressief kunnen zijn.

Veiligheid boven

Een reddingsvest voor Max? Da’s is een goed idee voor iedereen, vooral als onze woef-woef niet comfortabel is in het water of geen goede fysieke conditie heeft. Zeker een aanrader voor honden met een platte snuit én onmisbaar als je met Max op een boot, kano, surfplank of peddel gaat. Kortom, deze vest biedt een veilige bescherming bij elke val!

(Op)drogen

Chloor uit het zwembad, zand van het strand, zout uit de zee en algen uit vijvers kunnen huidirritaties veroorzaken. Spoel en droog Max daarom na elke zwembeurt goed af met zijn eigen handdoek.

En daarna? Dutjestijd!

Dutje buiten

Het mooie weer geeft je zin om een dutje te doen in de tuin? Goed idee! Max en Filou zullen blij zijn... Zij zijn pro’s op dit gebied. Hier zijn alvast een paar tips:

  • Kies voor een bed gemaakt voor buiten in een wasbaar materiaal.
  • Plaats het bed nooit in direct zonlicht en pas op voor het draaien van de zon.
  • Vermijd plaatsen die te winderig zijn.

Dutje binnen

Max en Filou hebben echt veel uren slaap nodig. Een gelukkige hond heeft een afgebakende rustplaats, waar hij 10 tot 15 uur al slapend doorbrengt. Hij heeft die rust nodig om bij te komen en straks opnieuw te 'integreren'. Veiligheid is daarbij van fundamenteel belang. En een gelukkige kat slaapt gemiddeld 15 tot 16 uur per dag; een senior zelfs 20 uur!

Hou het fris

De temperaturen stijgen! Vergeet niet dat onze lievelingsdieren niet zo goed tegen de hitte kunnen zoals wij. Een hitteberoerte valt sneller voor dan je denkt en kan soms trieste gevolgen hebben. Absolute must-have: een koelmatras! Sommige zijn gemaakt van gel, andere moeten worden verneveld.

Verstoppen … of slapen?

Je kat zal antwoorden: allebei. Filou verstopt zich graag als hij dat wil. Net zoals hij houdt van slaaphoeken met hoge randen om zich veilig te voelen. Hij zal op zijn wenken bediend worden met deze leuke, trendy én comfortabele mand.

Tip: je kan de mand ook gebruiken als speelgoedmand voor Max, Filou of zelfs je konijn.

Manden, kussens, matrassen, eetkommen, speeltjes, accessoires, krabpalen, krabkartons... alles om Max of Filou gelukkig te maken deze zomer? Ontdek snelsnelsnel onze 'HAPPY SUMMER'-collectie in je dichtstbijzijnde winkel!

Je kan de producten online ontdekken, maar ze zijn enkel te koop in de winkel. Elke winkel maakt zijn eigen selectie van producten en biedt een maximale keuze. Sommige producten zijn niet in alle winkels beschikbaar.

image