Publireportage

PURINA ONE Natte en Droge voeding, een combinatie die je kan vertrouwen!

Purina ONE Droge voeding biedt een knapperige textuur waar je kat dol op is, terwijl Purina ONE Natte voeding zorgt voor de nodige hydratatie. Deze recepten zijn speciaal ontwikkeld door dierenartsen en voedseldeskundigen van Purina en worden bereid met hoogwaardige ingrediënten die garant staan voor een geweldige smaak. De combinatie van Purina ONE Droge voeding en Purina ONE Natte voeding biedt jouw kat alles wat ze nodig heeft in elke fase van haar leven.

Een gemengd dieet helpt katten met een neiging tot overgewicht om de calorie-inname in evenwicht te brengen.

Starten met gecombineerde voeding

Neem je tijd

Een kat heeft 7-10 dagen nodig om gewoon te worden aan een nieuwe voeding. Neem dus de nodige tijd om je lieveling te laten wennen.

Zorg voor een positieve introductie

Tip voor een goede start: geef je kat een kleine hoeveelheid natte voeding als beloning na het spelen. Zo maakt je kat een positieve associatie met de nieuwe voeding en zorg je ervoor dat ze op een prettige manier kan wennen aan de nieuwe smaak, textuur en geur..

Volg haar groeiende eetlust

Zodra je kat vertrouwd is met natte voeding, kan je de hoeveelheid nat voedsel geleidelijk verhogen naar de dagelijkse aanbevolen portie.

Pas de mix aan

Gaf je je kat al droge brokken? Verminder dan de hoeveelheid ervan zodat jouw kat niet te veel eet. Door de mix aan te passen aan haar eetlust voorkom je bovendien dat de voedingscyclus van de kat wordt verstoord.

Voedingsadvies 24u

Voor een gezonde kat is het belangrijk dat je wisselingen in haar eetpatroen goed in de gaten houdt en haar voeding zonodig bijstuurt. Vergeet ook niet om de dagelijkse aanbevolen hoeveelheden aan te passen aan de weersomstandigheden, aan haar activiteitenpatroon en aan haar algemene fysieke conditie. En natuurlijk zorg je ervoor dat er altijd schoon en vers drinkwater klaarstaat.

image
image