JUST WOOF IT!

Deze zomer gaat Eetkommen van het Hart een sportieve uitdaging aan

Met zijn "Eetkommen van het Hart"-acties ondersteunt Tom&Co tal van dierenasielen in België, Frankrijk en Luxemburg. Dit jaar in juli pakken we uit met een verrassend sportieve editie! Het idee? Kilometers afleggen die omgezet worden in een gratis maaltijd voor alle dieren in het dierenasiel. Max zal het appreciëren als we nog meer wandelingen op het dagelijks menu zetten!

Eenvoudig shoppen?

Wat als we onze dagelijkse wandelingen met Max inzetten voor een goed doel?

De dierenasielen hebben jou nodig !

Elk jaar worden in België ongeveer 60.000 dieren achtergelaten, en in Frankrijk meer dan 100.000. Dat zijn er veel te veel. Gelukkig vinden vele een nieuwe thuis. Maar vele anderen blijven achter en wachten op adoptie : zo hopen ze opnieuw te vinden wat ze het meest missen : een warme thuis, aandacht, tederheid, veiligheid… Intussen zorgen de dierenasielen ervoor, zij beleven een crisis, want elk jaar zitten ze overvol. Met "Eetkommen van het Hart" wil Tom&Co hen een extra steuntje in de rug geven. Dit jaar gaan we voor een pittige sportieve uitdaging. Ben je er klaar voor?

Hoe deelnemen aan ‘’Just Woof It’’?

Download de app

Download eerst AtlasGO, een app ontwikkeld door een jonge Belgische ondernemer om fondsen te verzamelen op basis van loopwedstrijden. Met elke afgelegde kilometer kan je een project ondersteunen, in dit geval Eetkommen van het Hart!

Schrijf je in

Vul je gegevens in (naam, adres en e-mail) op het platform vanaf 16 juni 2021. De challenge begint op 30 juni 2021 tot en eindigt op 31 juli 2021.

Doe een gift

Bevestig je inschrijving door een gift te doen van €5 (5km), €15 (15km) of €30 (30km). De bedragen worden volledig uitgekeerd aan de deelnemende dierenasielen.

Doe mee met je eigen team

Sluit je aan bij een team of creëer er zelf één voor nog meer fun! Onder vrienden, met familie, collega’s of andere clubs … alles is mogelijk. Just Woof It!

Loop samen met Max!

Klaar om je kilometers af te leggen? Het enige wat je hoeft te doen is je activiteit in de app' registreren voor elke rit. Laat Max meegenieten door hem zoveel mogelijk mee te nemen!

Of leen een vriendje

Heb je zélf geen hond om mee te lopen, ga er dan één halen in een dierenasiel: daar staan tal van enthousiaste kandidaten klaar om samen met jou te lopen!

Tijd om kommen te vullen!

Op het einde van juli worden je kilometers omgerekend in gratis maaltijden die Tom&Co schenkt aan haar partnerdierenasielen. Tot groot plezier van hun "gasten "!

1 afgelegde kilometer = 1 maaltijd geschonken aan deelnemende dierenasielen!

Antony Le Moigne, wereldkampioen canicross, loopt voor "Just Woof It". En dus mag je er zeker van zijn dat de kilometers flink zullen aantikken. Probeer je beter te doen, of op zijn minst even goed? Niets houdt je tegen!

Op een andere manier deelnemen aan de Eetkommen van het hart?

Natuurlijk kan je meedoen zonder online te zijn, maar direct in de winkel: door zakken brokken te schenken of door een boekenlegger van € 2,5, € 5 of € 10 te kopen.

Meer info over de eetkommen van het hart?

Adopteren uit een asiel? 7 goede redenen om een ‘held’ te zijn

"Ik adopteerde tijdens de lockdown"

"Adopt, don’t shop" duurzaam adopteren doe je zo!

image