Publireportage

CESAR® NATURAL GOODNESS, het toppunt van genieten

Tussen jou en je hond bestaat een heel bijzondere band. En dus wil je voor je lieve viervoeter het allerbeste. Daarom lanceert Cesar® NATURAL GOODNESS, het verfijnde van natvoer voor honden verheven tot het allerhoogste culinaire niveau. Met 100% natuurlijke ingrediënten, 100% recycleerbaar, 100% zonder granen en 100% compleet en evenwichtig… Kortom, een ongekende lekkernij!

De liefde voor goeie dingen delen met je hond versterkt je onderlinge band!

Delen in het plezier van lekker eten

De nieuwe blikken Natural Goodness van Cesar®, twee heerlijke variëteiten van elk 400g, bevatten uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten en zijn 100% zonder graan. Door enkel ingrediënten van de beste kwaliteit te selecteren, wordt het nieuwe gamma NATURAL GOODNESS een nieuwe culinaire referentie: een beleving die je lieveling zal doen kwispelen van plezier.

Delen in het plezier van duurzaamheid

Een goede voeding begint met de selectie van kwaliteitsvolle ingrediënten die respect hebben voor onze planeet, onze toekomst en voor onze lieve viervoeters. Daarom zijn de recepten van NATURAL GOODNESS van Cesar® bereid met ingrediënten die zorg dragen voor ons milieu en zijn ze verpakt in blikken die 100% recycleerbaar zijn! Want samen zorgen voor het milieu, betekent zorgen voor elkaar!

Delen in het plezier van een hechte band

Eten is een moment dat jou en je huisdier dichter bij elkaar brengt. Met Cesar® schotel je je lieveling een beleving voor die je onderlinge band extra kan versterken. Want honden zijn vrienden met wie je alles wilt delen … Met de blikken NATURAL GOODNESS van Cesar® ben je pas écht vrienden voor het leven!

100% natuurlijke ingrediënten 100% zonder granen 100% recycleerbaar 100% compleet & evenwichtig

image