Publireportage

ROYAL CANIN® Puppy en Kitten: Geef hen de beste start!

In hun eerste levensfase vindt er in puppies en kittens een geweldige transformatie plaats. Het is een periode van grote ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Tijdens deze cruciale fase ontwikkelt hun weerstand zich geleidelijk waardoor ze nood hebben aan een combinatie van de juiste voedingsstoffen. Daarom ontwikkelde Royal Canin een gamma kitten-en puppyvoeding, een aangepaste voeding die perfect is afgestemd op de specifieke behoeften van kittens en puppies van alle rassen en groottes.

Puppies groeien snel, maar hun spijsverteringsstelsel en hun weerstand ontwikkelen zich traag. Daarom hebben ze heel specifieke voedingsbehoeften die verschillen van die van volwassen honden.

De gezondheid van puppies en kittens ondersteunen

ROYAL CANIN® puppy- en kittenvoeding zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met fokkers, dierenartsen en voedingsspecialisten. De gamma’s puppy- en kittenvoeding bevatten zorgvuldig geselecteerde voedingsstoffen die tegemoet komen aan hun specifieke behoeften en hen helpen om een natuurlijke weerstand op te bouwen en hun spijsverteringsstelsel te ontwikkelen.

  • Ondersteunt het immuniteitssysteem: antioxidanten zoals betaglucanen.
  • Zorgt voor de groei van gezonde botten: een evenwichtige combinatie van voedingsstoffen met calcium en fosfor.
  • Ondersteunt het spijsverteringssysteem: Ondersteunt een onvolgroeid spijsverteringssysteem: een makkelijk verteerbare voeding met probiotica (FOS) en L.I.P.-proteïnen van topkwaliteit (selectie van eiwitten met heel hoge verteerbaarheid)
  • Afgestemd op kleine kaken: het formaat en de vorm van de brokjes zijn aangepast om het eten en kauwen te vergemakkelijken.
  • Afgestemd op de specifieke behoeften van elk ras: een voedingsassortiment voor raspuppies en -kittens die beantwoordt aan de specifieke behoeften van elk ras.
VOOR PUPpieS

brokjes voor honden in alle maten

De duur van de groeifase en de daarmee verbonden voedingsbehoeften variëren naargelang de grootte van de hond (op volwassen leeftijd). Daarom stelt ROYAL CANIN® puppyvoeding voor die aangepast is aan elke hond.

de Vanaf 2 maanden tot de volwassen leeftijd
Bestaat ook in natte voeding
VOOR KITTENS

energie!

Kittens verkennen, bewegen, dollen en stoeien… De voeding die aangepast is in energie van ROYAL CANIN® kitten is speciaal ontwikkeld om te beantwoorden aan het intense activiteitsniveau van je kitten.

De ideale voeding tot de volwassen leeftijd
Bestaat ook in natte voeding
image